Crează un cont nou

Contribuie si tu la dezvoltarea drupal.ro

Pentru ca ne dorim o comunitate cat mai mare de Drupalisti in Romania, ne-am gandit sa oferim oricui ocazia sa contribuie la dezvoltarea site-ului drupal.ro. Folosim unelte open source asa ca si siteul drupal.ro este open:). Site-ul drupal.ro este realizat in Drupal 7 si are o tema responsive iar siteul comunitatii (community.drupal.ro) este realizat pe baza a Aquia Commons. Asadar daca ai gasit un bug pe site sau doresti sa realizezi o noua sectiune pentru drupal.ro sau community.drupal.ro, poti descarca codul sursa de pe GITHUB:

In curand vom pune si un dump la baza de date si imediat ce gasim o solutie tehnica, vom realiza un sandbox pe server unde modificarile vor putea fi testate live. Daca ai contributii seminificative la codul celor doua siteuri, te vom primi cu bratele deschise ca si maintainer la cele doua proiecte.

Pentru a face modificari/propuneri trebuie sa ai cont pe GitHub. Propunerile de cod, te rugam sa le trimiti prin Pull Request. Daca nu esti familiar cu GitHub iti recomandam urmatorul articol http://readwrite.com/2013/09/30/understanding-github-a-journey-for-begin...

Comentarii

Trebuie sa fii logat ca sa poti comenta. Inscrie-te sau inregistreaza-te acum si participa la discutie.
Citește mai departe