Crează un cont nou

Moldcamp 2014 - Primul DrupalCamp în Republica Moldova

Pe 17 și 18 Mai 2014, în incinta Academiei de Studii Economice din Moldova din Chișinău, va avea loc primul DrupalCamp din Republica Moldova organizat de Asociația Drupal Moldova.

Moldcamp 2014 își propune sa adune peste 100 de persoane interesate în Drupal din Moldova, România, Ucraina, Bulgaria, Franța, Danemarca și alte țări europene. Asociația Drupal Moldova are astfel scopul de a promova Republicii Moldova în rândurile comunității Drupal internaționale.

Moldcamp 2014 va include diverse prezentări moderate de developeri cu experiență în Drupal. Sesiunile vor fi împărțite în trei secțiuni: începători, intermediari și avansați, pentru a oferi varietatea necesară de subiecte pentru utilizatorii Drupal cu diferite niveluri de experiență. Sesiunile vor fi prezentate în 3 limbi: română, rusă și engleză. Ne așteptăm la un număr total de 33 de sesiuni divizate în 3 paralele, ceremoniile de deschidere și închidere și Moldcamp Party în seara de 17 mai.

Pentru a participa la eveniment, trebuie vă înregistrați pe site-ul oficial moldcamp.com. Prețul unui bilet pentru ambele zile este de 150 lei moldovenesti (37 RON). Puteți procura bilete online, sau în cadrul evenimentului pe 17 mai.

Vă încurajăm sa deveniți speakeri ai evenimentului și să aplicați cu o sesiune. Speakerii au acces gratuit la eveniment.

Prin procurarea unui bilet online, sau prin propunerea unei sesiuni pînă la 7 mai, participați automat la concursul Moldcamp unde se vor pune in joc 3 PhpStorm Personal Licenses ($99) gratuite.

Mai multe detalii despre Moldcamp 2014 găsiți pe site-ul oficial al evenimentului, sau la adresa de email info [at] drupalmoldova.org.

Pentru a susține organizarea Moldcamp 2014 deveniți sponsor ai evenimentului. Detalii despre pachetele de sponsorizare gasiți aici.

Vă așteptăm la Moldcamp 2014!

 

Comments

Trebuie sa fii logat ca sa poti comenta. Inscrie-te sau inregistreaza-te acum si participa la discutie.
Read more